Povestea noastra
Roma la bucuresti
Eu sunt Radu Paul Verdesi, un tanar pasionat de bucatarie, care si-a incercat norocul in Italia pentru 12 ani. Am lucrat ca bucatar la un restaurant de lux, din Roma unde am invatat multe din secretele bucatariei.
Mi-am intemeiat o familie si am revenit acasa. Am adus cu mine si o parte din secretele bucatariei italiene si am creat un “colt de Roma” in Centrul Vechi din Bucuresti.
Latin Pizza este locul in care te simti ca in Italia pentru ca toate retetele dar si ingredientele sunt autentic italienesti, de calitate superioara.
succes din italia
Pizza artizanala “a la pala” este preparata de Latin Pizza dupa o reteta de succes din Italia. Aluatul fermenteaza si se odihneste 72 de ore in frigider, pentru a fi usor de digerat. Ingredientele sunt bio, proaspete, de buna calitate.
Toate ingredientele necesare pentru prepararea pizzei sunt importate din Italia (faina, mozzarella, sos de rosii, ulei extravirgin, prosciutto, masline, etc).
Va garantez ca nu vom face rabat la calitate. Stim ca o data ce ati gustat Latin Pizza, veti reveni, pentru ca facem cea mai buna pizza din Bucuresti. Nu e o lauda de sine, sunt stele pe care ni le au acordat clientii nostri.
Recenzii Google
Meet Our Chefs
Istoria pizzei
Pissa este un cuvant latin care inseamna paine plata, acoperita cu branza.
Pizza a fost inventata la Napoli. Ideea ii apartine unui italian pe nume Raffaele Esposito, care in 1889 cu ocazia vizitei regelui Umberto I si a reginei Margherita a preparat o pizza. Ingredientele pe care le-a folosit pe blat sunt rosiile, busuiocul si branza. A pus numele preparatului in cinstea reginei-pizza Margherita. Esposito a ales pentru aceasta pizza ingredientele care redau culorile de pe steagul Italiei.
Istoria Latin Pizza o scriem azi, la iesirea din Pasajul Latin intrarea spre Centru Vechi.