Povestea noastra

Un colt de
Roma la bucuresti

Eu sunt Radu Paul Verdesi, un tanar pasionat de bucatarie, care si-a incercat norocul in Italia pentru 12 ani. Am lucrat ca bucatar la un restaurant de lux, din Roma unde am invatat multe din secretele bucatariei.

Mi-am intemeiat o familie si am revenit acasa. Am adus cu mine si o parte din secretele bucatariei italiene si am creat un “colt de Roma” in Centrul Vechi din Bucuresti.

Latin Pizza este locul in care te simti ca in Italia pentru ca toate retetele dar si ingredientele sunt autentic italienesti, de calitate superioara.

240670139_4241724405906631_5722007798761724870_n
Radu Paul Verdesi
succes-din-italia
zucchini
Reteta de
succes din italia

Pizza artizanala “a la pala” este preparata de Latin Pizza dupa o reteta de succes din Italia. Aluatul  fermenteaza si se odihneste 72 de ore in frigider, pentru a fi usor de digerat. Ingredientele sunt  bio, proaspete, de buna calitate.

Toate ingredientele necesare pentru prepararea pizzei sunt importate din Italia (faina, mozzarella, sos de rosii, ulei extravirgin, prosciutto, masline, etc).

Va garantez ca nu vom face rabat la calitate. Stim ca o data ce ati gustat Latin Pizza, veti reveni, pentru ca facem cea mai buna pizza din Bucuresti. Nu e o lauda de sine, sunt stele pe care ni le au acordat clientii nostri.

Recenzii Google

Pizza delicioasă, una dintre cele mai bune pe care le-am încercat. Au 4 variante vegane. Una cu cartofi si trufe, una cu legume, una cu legume si branza vegana si una cu sos verde picant. Crusta este cu adevărat delicioasă, crocantă, dar nu prea subțire, pur și simplu perfectă.
Malina Bengui
client
Cea mai delicioasa pizza din Bucuresti. Personal dragut, extrem de rapid, chiar daca e coada afara se misca super repede, vibe-ul excelent 🤩 pizza proaspata si gustoasa, au peste 15 feluri (atat am apucat sa numar ultima data). Recomand 100/100, nu o sa regreti! 🙂
Andreea P
client
Absolutely love this place!! You can say how big you want the piece of pizza to be and you pay based on the weight. They have a lot of different ones and some are even vegan, I was so happy about that. The service is very nice. It gets crowded though so be patient 🙂 Delicious pizza would definitely come back.
Clara
client
De câte ori revin in Bucuresti merg sa mănânc aceasta pizza cu aluat subțire și crocant cu tot feluluri de gusturi , numai de buna calitate, în stil italienesc. Recomand cu mare drag. Staff de nota 10.
Alex
client
About Our Team
Meet Our Chefs
SOUS CHEF
Lorenzo Morelli
PASTRY CHEF
Aaliyah Williams
SAUTÉ CHEF
Lyon Blanchet

Istoria pizzei

Pissa este un cuvant latin care inseamna paine plata, acoperita cu branza.

 

Pizza a fost inventata la Napoli. Ideea ii apartine unui italian pe nume Raffaele Esposito, care in 1889 cu ocazia vizitei regelui Umberto I si a reginei Margherita a preparat o pizza. Ingredientele pe care le-a folosit pe blat sunt rosiile, busuiocul si branza. A pus numele preparatului in cinstea reginei-pizza Margherita. Esposito a ales pentru aceasta pizza ingredientele care redau culorile de pe steagul Italiei.

Istoria Latin Pizza o scriem azi, la iesirea din Pasajul Latin intrarea spre Centru Vechi.

Close
Close